Citeste

3 proprietati benefice ale African mango

By on April 25, 2013
3-proprietati-benefice-ale-african-mango

African mango ajuta la imbunatatirea colesterolului.

Bolile cardiovasculare sunt principalele responsabile pentru multe decese in Statele Unite si nu reprezinta o parte mai mica nici in alte parti ale lumii.

Colesterolul nu se gaseste doar in alimentele consumate, insa este produs si de catre corp. Alimentele pe care le consumi determina cat de mult colesterol bun este produs de corpul tau, dar si cat colesterol rau este absorbit in circulatia sanguina.

Nutrientii din produsele pe baza de African mango vor imbunatati cantitatea de colesterol bun pe care il produce corpul tau, in timp ce fibrele dietetice vor preveni absorbtia colesterolului rau – si chiar va reduce cantitatea de colesterol rau produsa.

African mango suprima apetitul.

Apetitul te face sa mananci in fiecare zi si este modul corpului tau de a-ti spune ca are nevoie de nutrienti. Daca, totusi, ai mancat consistent mult mai mult decat ar fi trebuit, fara niciun dubiu ca apetitul tau iti spune sa consumi mai mult decat ai nevoie.

Suprimarea apetitului este importanta, iar acest extract natural o realizeaza prin cresterea productie de leptine a corpului. Leptina esta hormonul care ii spune corpului ca ai mancat suficient si creterea sa este cea mai buna modalitate pentru suprimarea apetitului.

African mango ajuta la arderea grasimilor.

Cand faci o dieta si exercitii, corpul tau va arde toata apa retinuta inainte de a idneparta grasimile. Daca nu consumi suficienti nutrienti, corpul tau va fii nevoit sa arda energie din propriul corp, iar uneori asta poate include si masa musculara si grasimile. Cu acest supliment pe baza de African mango, arderea se va realiza la nivelul tesutului adipos. Te poti asigura ca masa musculara va ramane aceeasi si, indiferent de cat vei slabi, vei avea energie.Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *